Camping Koegras

*** Hoeraaaa!! Het sanitair is weer open!!***

***Vanaf 5 juni 2020 bieden wij bij 3 van onze staanplaatsen privé sanitair aan. Het privé sanitair bevindt zich in het centrale gebouw, altijd dicht bij uw staanplaats. Het privé sanitair bestaat uit een ruime betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel. Het privé sanitair is in het hoogseizoen alleen vanaf minimaal 7 dagen te reserveren. Interesse? Stuur een mail of bel ons. Reserveren via de site is nog niet goed mogelijk.*** 

Minicamping Koegras is een gezellige camping op slechts 2,5 km van het strand en in het centrum van Julianadorp. Alle voorzieningen zijn dus dichtbij.

De camping biedt 25 ruime kampeerplaatsen die heerlijk beschut liggen door een haag van bomen rondom de camping. De camping is geschikt voor zowel gezinnen met kinderen, (echt)paren en 50+ers. Ook honden zijn (mits kort aangelijnd) welkom.

Wij bieden u o.a. uitstekend verwarmd, schoon en modern sanitair (zonder douchemunten en met toiletpapier), gratis Wi-Fi, een grote recreatieruimte, broodjesservice en viswater voor de deur.

Het kampeerveld is autovrij. Rondom het veld is voldoende parkeergelegenheid.

Op onze camping bent u natuurlijk ook van harte welkom met uw camper. Wij hebben gelegenheid om uw watertank te vullen, een loosplaats voor het chemisch toilet en een vuilwater loosplaats.

In Julianadorp maar ook in de omgeving is van alles te doen. Onze camping is een prima uitvalsbasis voor mooie (fiets) tochten door het duingebied of het bloembollen land.

Ook bent u zo in leuke plaatsen als Den Helder, Callantsoog, Schagen, Hoorn en Alkmaar. Ontdek ook eens het mooie eiland Texel. Met een kwartiertje rijden bent u bij de boot.

Gratis WiFiKamperen bij de boer