Wij ontvangen en plaatsen uw belevenissen graag via ons Contactformulier.

Henk en Ank: Genoten in Julianadorp (zaterdag 19 augustus 2017)

Wat hebben wij genoten op camping Koegras. Mooie, verzorgde, kleinschalige camping. De toiletten en douches zijn zeer ruim en schoon. In de omgeving verschillende dingen gedaan. We zijn verschillende keren naar het strand geweest. Naar dierenpark Hoenderdaell (aanrader!), veel gefietst en hebben natuurlijk ook de kaasmarkt bezocht. Meteen geboekt voor volgend voorjaar.

Sjoerd en Ria: verblijf camping (zaterdag 19 augustus 2017)

Mooie camping, lekker beschut. Sanitair is erg mooi en wordt goed schoon gehouden. We hebben een week op de camping gestaan. Prima bevallen.

Jouke en Trijnie: paasweekend (woensdag 19 april 2017)

Dag, maandagmorgen vroeg vertrokken, wij willen jullie alsnog bedanken voor de gastvrijheid en de mooie camping, wij zij er 4 dagen geweest met de Pasen en hebben genoten, veel gefietst en lekker een dagje uit naar Den Helder (dichtbij)

Rob en Els: Heerlijke vakantie gehad (zondag 03 juli 2016)

In juni hebben we een week op camping Koegras gestaan. We hebben het heerlijk gehad. De camping is goed verzorgd. Het sanitair is ruim, schoon en modern. Iedere dag wordt er goed schoongemaakt. De camping ziet er gezellig uit, ligt lekker beschut door de bomen. Je zit dicht bij het strand en bij de winkels. Wij hebben veel gefietst. Door de duinen, naar Callantsoog en een dagje naar Texel geweest. We komen zeker nog een keer.

Henk / Suzan Wagensveld: kamperen( dinsdag 03 mei 2016)

Wat een prachtige camping en alles netjes en schoon. Leuke ontvangst wij komen zeker een keer terug en dan langer het waren nu maar 5 dagen maar jullie zien ons dan een week of twee. Hartelijk dank en tot ziens.

Fam. Mooy: camping Koegras (vrijdag 03 juli 2015)

Sluit mij volledig aan bij de Fam. Noordegraaf. Een mooi weekend met een delegatie van de Fiat 600 club gehad. Mooie nette camping en prachtig sanitair. Ook voor kinderen een leuke camping met grote trampoline, trapskelter en ander speelgoed. Volgend jaar zeer waarschijnlijk weer de uitvalsbasis voor het Historisch Weekend. Groet Marco, Diane, Jasper, Niels en Tessa

Anja en Arie-Piet Noordegraaf: Op de Koegras (maandag 29 juni 2015)

Gezellig met onze Fiat 600 vrienden club op bezoek bij Koegras. Dit is nu een plek waar wij ons gelijk thuis voelde. Mooie camping, ruime camping, gloed nieuw sanitair, aardige mensen, Ook alle faciliteiten voor de camperaar. Heel nette prijs kwaliteit verhouding. Een camper vriendelijke camping voor de prijs van een camperplaats. Wij hopen dat jullie na dit eerste seizoen nog lang door gaan op de manier, Wij zullen er bij zijn van uit Ridderkerk. Groet Anja en Arie-Piet.

Freek en Ina Amsink: Pinksterweekend (maandag 01 juni 2015)

Wat een fijn verblijf bij jullie op de camping. Alle arbeid deze winter is echt de moeite waard geweest wat is het mooi geworden en schoon. Ook ligt het dicht bij het strand en de winkels. Een warm ontvangst van Ad en Sandra. En vriendelijke beheerders die ook geregeld even langs kwamen. Zeker de moeite waard om een Weekend te boeken doen wij vast ook nog eens. Succes en ga zo door.

Gijs en Corry van Os: Verblijf op de camping (vrijdag 29 mei 2015)

Wat een fijne ontvangst en wat een fijne camping, Prachtig sanitair en dat is heel wat waard. Je kunt zo van de camping naar het strand rijden zonder dat je op de openbare weg komt. Het was ook prettig dat Ad en Sandra er waren.. Zeker een camping om bij vrienden en bekenden aan te bevelen. 

A. den Hollander: Camping (maandag 18 mei 2015)

Mei 2015 Wat hebben wij genoten op deze zeer nette en gezellige camping Je kunt er in de omgeving heerlijk fietsen door de duinen enz: Het is echt een aanrader voor alle kampeerders Wij komen beslist weer terug op deze camping Wim en Leonie Ad en Sandra bedankt voor deze gezellige dagen. Groetjes Ad en Corrie den Hollander Klundert

A. Kuppen: 1 mei 2015 (zaterdag 09 mei 2015)

Geweldige camping. Met de bloemendagen in Anna Paulona hier op camping gestaan. Nieuw sanitairgedeelte met vloerverwarming. Heel vriendelijke en behulpzame mensen. Veel beschutting tegen de wind. Wij komen zeker nog eens terug. Veel succes met de camping. Gr. Arie en Ans Kuppen Mill.

Fam. Oliemans: bezoek (donderdag 07 mei 2015)

Van de week even bij jullie langs geweest. Jammer maar wij stonden op een andere camping. Maar we komen zeker een keer bij jullie kamperen. Mooi en schoon sanitaire, veel ruimte en gezellige mensen. Gr. Fam. Oliemans

Herman en Ine Rensen: camping Koegras (vrijdag 01 mei 2015)

In april bij jullie op de camping gestaan en genoten van het prachtige uitzicht op de bloeiende bollen. Ook de complimenten voor het prachtige toiletgebouw, schoon en nieuw. Wij zullen de camping zeker aanbevelen bij anderen. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid. Succes voor het aankomende seizoen en komen zeker een keertje terug. Gr Herman en Ine Rensen

Theo Mast en Yvonne Velthuis: Veel succes met de "herstart" van de camping. (maandag 30 maart 2015)

Veel op de camping gestaan bij Allie. Wij wensen dan jullie ook veel succes met de camping. We zullen zeker weer langs komen.

Jan en Els Dol: mooi..... (zondag 29 maart 2015)

We zijn blij dat "Koegras" weer open gaat. Prachtig is het sanitair geworden!! Wij wensen jullie veel succes!! Jan en Els Dol.

Bianca Ardon: ziet er mooi uit (woensdag 14 januari 2015)

Beste mensen, ik vindt het er erg gezellig uit zien zodra mijn vader Ad Aron zijn plekje op orde heeft, kom ik met mijn gezin alles in het echt bekijken. Wij wensen jullie dan ook heel veel succes. groetjes Bianca Ardon