Heeft u geen caravan en/of wilt u toch genieten van onze camping in alle luxe? Vanaf maart 2019 verhuren wij een nieuw, modern en ruim (60m2) vakantieverblijf. Het gehele verblijf is voorzien van vloerverwarming

In ons vakantieverblijf vindt u o.a.:

  • Een ruime woonkamer/keuken. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een vaatwasser en combi magnetron. De woonkamer is voorzien van een aparte eet- en zithoek, televisie, diverse spelletjes
  • Twee slaapkamers. 1 Slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, de andere slaapkamer is voorzien van 2 eenpersoonsbedden.
  • Een volledig ingerichte badkamer met toilet, douche en badmeubel
  • Een heerlijk zonnig zitje buiten

Tarieven:

U kunt het vakantieverblijf huren voor een week, midweek of weekend.  Mocht u een andere periode willen, neemt u dan contact met ons op voor overleg.

  Laagseizoen Hoogseizoen
Weekend (vrij-ma) € 200,- € 230,-
Midweek (ma- vrij) € 230,- € 270,-
Week (vrij - vrij) € 390,- € 450,-

 

Het hoogseizoen is Hemelvaart t/m Pinksteren en de maanden juli en augustus.

Bovenstaande prijzen zijn per verblijf, exclusief toeristenbelasting á € 1,30 p.p.p.n. en lakenpakket á 5,95 p.p. Honden zijn welkom in het vakantieverblijf (maximaal 2). U betaald hiervoor € 1,- per hond per nacht.

Bij uw boeking worden € 50,- schoonmaakkosten in rekening gebracht. Indien u zelf wil schoonmaken kan dit natuurlijk ook. We controleren dit echter wel streng. De volgende gasten moeten er zo in kunnen.

Indien het vakantieverblijf helemaal schoon wordt achtergelaten krijgt u uw € 50,- terug.

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur aankomen. U dient het vakantieverblijf op de dag van vertrek om 10.30 uur weer te verlaten.